Söndag 14 feb Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag började med en tur med hästen till Ånestad för att Therese skulle få träningstävla henne i hoppning. Det gick jättebra!! och vi är alla så nöjda!! Nu är jag ännu mer sugen på att komma igång själv!

Bort med snön så man slipper allt krångel!! Slirigt värre med transporten. Suck!!

Melker är så duktig! Han har varit med idag och varit gladaste barnet! Vandrade runt i olika famnar då mamma var upptagen med att hjälpa Therese eller att filma. Men det var ju bara roligt tyckte Melker som tjoar ut sin glädje så det ekar i ridhuset hihi...

Eftermiddagen tillbringades mest med familjemys i sängen. Och då menar jag hela familjen :) Melker somnade mellan mig och Robert efter att ha busat med oss en stund och då passade jag också på att vila lite. Skönt! Kroppen är ju rätt sliten efter hölastningen igår för jag hade ju ont i ryggen innan...

Trevligt att bli väkt från tuppluren med middagen serverad och gott kaffe efteråt. Sen var Robert tvungen att fara till jobbet.

Nu ska Melker och jag klä på oss och åka upp till stallet och kvällsfodra.

Hörs då!

 


Lördag 13/2

Allt fix inför dopet börjar bli färdigt. Solisten tackat ja och tränat in låtarna så de sitter. Pratat med prästen och bestämt en träff med henne på tisdag. Hämtade dopklänningen igår och provade att han kunde ha den. Behöver bara införskaffa något att ha under så han inte fryser i kyrkan. Det som är kvar är att planera maten som vi ska ha efteråt. Men det är ju inget krångel med.

Idag lämnar jag grabbarna hemma ensamma och åker upp till stallet för det kommer höleverans idag. 4 stora hölass ska upp på skullen. Bara på med arbetshandskarna och köra. Så imorgon lär väl min rygg vara av!

Alla hjärtans dag imorgon. Blir först en sväng till Ånestad med hästen. Therese ska träningstävla. Så ingen mer snö på vägarna tack! det är jobbigt som det är ändå att köra med den snön som är!

Sen får det bli familjemys hemma på kvällen. Ska inhandla lite gott att laga tills dess...



Var ju på BVC i veckan. 6månaders kontroll. Melker hade knappt vuxit något på en månad. 0.5cm på längden men gått upp 410gram i vikt iallafall.
Barnläkaren var ju där och gjorde en kontroll. Hittade lite knäppljud i höften på honom så vi ska upp till US på torsdag och kolla så det inte är något tokigt med det.

Annars händer det något varje dag. Han blir mer och mer stadig med att sitta själv och ligger gärna på golvet och leker på mage med sina leksaker och börjar ta sig framåt i lite ålande stil.

och så säger han mamma :) och Bu :) hehe roligt!


måndag 8/2

Snö snö snö. Hur mycket ska vi ha egentligen?... Fast i dag sken solen på förmiddagen och lockade till långpromenad runt stångån med hund och vagn.

Snart ska vi ha dop för lille Melker. Har letat kläder till det. Robert vet fortfarande inte vad han ska ha men jag lyckades med ett fynd på tradera!

Vad tycks?? Enkel men ändå snygg...


Ska ha något till. Blir lite kallt annars :) En kofta och kanske en sjal. Får se vad jag hittar här hemma.

Ja Robert gör väl som han brukar. "glömmer bort" tiden och sen dagen innan står han och river i garderoben och skriker att han inte har något att ta på sig.
Ska påminna honom, tror jag!


RSS 2.0