Har hamnat i en blogg-skrivkramp

Trots att man är ledig så har jag inte tagit mig tiden att sätta mig framför datorn å blogga.
 Får skärpa mig lite...

Julen har varit mysig.
Mycket mat!!
Största lyckan var väl när snön föll på morgonen så man fick en härlig julstämning. :)
På julafton var vi i Linghem hos mina föräldrar hela dagen. Mina syskon med respektive var också där och på kvällen kom min moster med familj samt mormor förbi på fika.
I lördags hade vi jul igen fast då hos farmor och farfar i krokek hela gänget. Ingen är gladare än Robert när han får julmat flera gånger under julen. Jag kan väl tycka att det blir lite tjatigt. Godast är ändå efterrätterna. :)

Det small ju till och blev kallt igår 10 minus... brrr... hänger kvar lite av kylan idag också fast inte riktigt så kallt.
Har inte kommit iväg än å reafyndat. Kanske skulle ta mig en tur. Men jag har kommit in i en skön dygnsrytm med pyjamas hela dagen :) Å så är det ju skidor i alla kategorier på TV som man måste se:)

Ha det skönt där ute i vårt kalla avlånga land. Vart ni än är...



Idag ska vi köpa ny säng!

Äntligen kommer vi iväg och fixar med nya sängar. Verkligen på tiden nu när min rygg är "trasig". Ny bra säng är a och o när man är dålig i ryggen för att det ska läka och Robert har också till och från problem med ryggen. Så i eftermiddag bär det iväg.
Återkommer med resultatet!

Stallets hemsida är uppdaterad

Har ju sen 1 november Lillstrumpa i skonberga stallet och dom har en egen hemsida.
Så nu finns hon med där sen den blev uppdaterad.

Skonberga ridklubb


Innebandy och middag med jobbet

Haha blodigt allvar och full fart, vinna eller försvinna.
Vilken tur att man inte var med på planen, ojoj det gick hett till. :)
efter flera timmars svett och slit blev det till slut en välförkänt middag med massor av gott. till efterrätt var det chokladprovning med starka drycker till men det missade jag för jag var tvungen att åka hem till Joppe som var ensam

Glöggmys hos Jonna med familj.

Igår var jag hos familjen Björck på glöggmys. Det var jättemysigt. Vi var några stycken som satt å glögga åt pepparkakor och snacka skit hihi, mysigt. Johanna ville ju leka en massa olika lekar med mig och det är ju alltid roligt. Hon är ju för go, vilken energi...

Tack för en mysig start på julen.

RSS 2.0