Semestern har börjat...

Så himla skönt med ledigt. Men kan inte fatta att jag ska vara hemma till september 2010 innan jag ska tillbaka till arbetslivet :) nä måste verkligen vänja mej vid tanken och att den närmsta tiden blir en nystart i livet. Graviditeten går mot sitt slut och jag har alldeles för mycket fostervatten i skallen för att fatta, att snart har vi en liten att ta hand om :)
De närmsta veckorna och de ca fyra veckor som är kvar av graviditeten ska jag mest ägna mig åt att slappa, ladda batterierna inför kommande förlossning men också att shoppavbarngrejer som behövs innan den lille kommer. Man vet ju inte hur den första tiden blir med den lille så det kan vara skönt att ha lite av varje fixat redan innan. Så är det viktigt att "boa" också. Däggdjuret i oss talar om att vi ska göra det. Så gör ju alla "blivande mammor/föräldrar" i naturen strax innan födelsen. Rätt häftigt att vi ändå är så lika trots allt.

Robert målar för fullt. Det är hans sätt att "boa". I veckan ska det vara klart och vi kommer att ta en tripp tillsammans och inhandla lite nya möbler till babyrummet.

Imorgon ska jag och min kompis Anna som också är gravid :) gå på stan tillsammans och köpa lite bäbiskläder. Det ska bli mysigt.

Nu ska jag åka och titta till min stora bäbis som går i sommarhagen och äter sig fet :)

Hörs!!

Haha

Skam den som ger sig. Gick in igen på bilprovningen för att se om jag skulle få slippa åka till Åtvidaberg. Och vips så hade det dykt upp en ledig tid i Linköping samma dag!!
Den blev min på en gång.

Tick tack...

Nu springer tiden... bara 13 arbetsdagar kvar.
Tar semester i samband med midsommarhelgen och fram tills bäbisen kommer, ska bli skönt med ledigt. Det börjar bli lite tungt och kämpigt nu, speciellt i värmen. Svullnar så mycket då så man knappt kan ha skor på fötterna men man pressar ner sig i dom iallafall så det sticker och domnar i fötterna istället...
Men idag är det svallt! Me like:) då blir jag inte lika svullen.

Skulle boka tid för besiktning på bilen och transporten samtidigt idag. Var inne på nätet och letade tider. Jag måste ju ha en tid innan 1juli på båda så det var inte så lätt. Men den 25 får det bli en liten utflykt till Åtvidaberg :)

Nähä tillbaka till arbetsuppgifterna... Tjing!

RSS 2.0