shoppingrunda med mamsen

Mamma och jag åkte till norrköping idag för att kasta oss in i barnvagnsträsket. Vi åkte till Babyland efter rekommendationer från Jonna. När vi kom dit gick vi själva ett varv först och tittade lite och det fanns måååånga olika märken och modeller. Efter ett tag kom det fram en försäljare och undrade om vi behövde hjälp. Vi sa som det var. Vi vet inte vad vi letar efter. Bara vad vi har för behov. Har ni tid? frågade han och så här efteråt kanske man skulle ha svarat annorlunda men vi sa ja och vi fick en regäl genomgång på TVÅ TIMMAR! av märkerna Teutonia, Brio och Quinny, i flera olika modeller. Trötta och välinformerade gick vi där ifrån med en bunt broschyrer och hungriga magar. Innan vi gick ut ur butiken fick jag syn på en kampanj jag inte junde motstå. En blöjhink som man slipper doften coh inte behöver tömma varje dag. Perfekt 149:- istället för 399:- och dessutom fick man en nappflaska på köpet. Mina första inköpta bäbisgrejer :)

Det smakade extra gott med en smörgåsfika efteråt. Sen fortsatte vi vår runda. Mamma köpte en klänning (jättefin) och jag köpte en ny bh och
ett par sneakers.

När vi väl skulle handla på maxi innan vi åkte hem var vi lite segtänkta så det gick långsamt bland hyllorna. Skönt å komma hem till soffan till slut :)

Magen växer :)


Är inne i vecka 15 nu. (14+2) och det börjar synas mer och mer.
Imorgon ska mamma och jag åka till norrköpings Babyland och provköra lite barnvagnar.

Idag mår jag bättre.

Känner mig rätt bra idag. Skönt. Ätit vanlig mat både lunch och middag och varit rätt pigg hela dagen. Bara sovit "middag" en gång idag.
Ina kom till stallet idag och red Lillstrumpa. Hon var supernöjd med henne och gav oss massor av beröm för trimjobbet vi har lagt ner på henne under vintern. Kul att höra. Vi ser fram emot tävlingssäsongen allihop. :) Ringde till Therese och berättade för henne också hur nöjd Ina var och att det var lika mycket hennes förtjänst att Lillstrumpa är så fin nu.
Snart kan ju jag inte rida själv på ett tag. Så vi ska lägga upp ett bra samarbete med Ina, Therese och en annan tjej i stallet, Christine, så Lillstrumpa får gå som hon behöver för att platsa på banorna. :)


Fyfan för maginfluensa och feberfrossa...

Ligger sen igår lunch. Tömmer från båda håll och mår riktigt kass. Får feberfrossa och huvudvärk också. Just nu känns det bättre i magen men man ska inte ropa hej än. Har ätit lite nyponsoppa nu, det första jag stoppar i mig sen 24 timmar tillbax.
Får se om jag får behålla det.


Det bästa med att vara gravid är att man får äta ofta och hur mkt man vill...

utan att någon tycker det är konstigt. Jamen hon äter ju för två herregud :)
Idag hade vi tårta till eftermiddagsfikat på jobbet mmmmmums :) och eftersom min kock inte är hemma ikväll delade jag och bebben på en mcfeast & co :) haha jag vet det är väl inte den bästa kosten men vad gör man när man inte har lust att ställa sig vid spisen när man kommer hem från stallet vrååååålhungrig och mc´donald`s ligger på vägen hem.

Ina har hoppat Lillis ikväll och det gick jättebra :) Hon har inte hoppat sen i oktober men det märktes inte. När vi maxade hindrena på 1.40m och bräddade oxrarna regält visade hon upp sitt stora register och fick det att se lekande lätt ut.
Som en katt på språng efter sitt byte :)

Vi ska se över tävlingssäsongen så Ina kan visa upp henne på banorna nu när jag inte kan. 

Nämen titta vad jag hade i magen :)

Var på ultraljud idag. Där fick vi se våran lilla bebbe. Det visade sig att vi var längre gångna i graviditeten än vi trodde så idag kunde barnmorskan med hjälp av ultraljudet mäta och räkna ut att vi är i 14.e veckan exakt 13v+1d.
Beräknad nedkomst 28 juli!



Så nu alla ni som har lyckats hålla vår lilla hemlis för er själva, nu är det bekräftat att bäbisen är fullt frisk och växer som den ska och att det behöver vi inte hålla för oss själva längre :)

Äntligen har vi vårt köksbord på plats

Har letat köksbord ett tag nu. Det här bordet har vi velat ha länge men tyckt att det kanske är lite dyrt så vi har försökt hitta något annat som skulle vara lika bra men inte lyckats. Men nu står det där. Precis som vi ville ha det.
Tomt i plånboken men shit vad bra det blev och jag är jättenöjd!!!




Skulle lägga upp en nytagen bild av verkligheten men bloggen funkar kass. Provat flertalet gånger nu i en vecka. Inlägget känn gammalt redan innan jag lagt ut det. Fick hem bordet förra helgen.


RSS 2.0