Nu ska vi ta helg...

...ut i solen!! Sååå skönt att man knappt behöver en långärmad tröja på sig idag! Så här ska det vara hela helgen och det ska vi njuta av...


Kram alla soldyrkare!!

Fina bilder från helgens tävling!




Duktiga Lillis och Ina!

Stolt fru!

Min duktiga man tog tag i att skaffa sig körkort i mars och idag klarade han uppkörningen. Måste bara berätta hur stolt jag är över honom och att han kämpat på så kort tid och att han klarade av det på första skrivningen och första uppkörningen!!

Puss på dig Bobo!!

Helgens tävling gick i Eksjö.

05:00 ringde väckarklockan och 05:30 bar det iväg till stallet för att packa ihop allt lite snabbt för att sedan bege oss mot Eksjö.

Kallt som bara den -3 grader huttrade vi som stela fiskpinnar och tittade på en massa fina hästar som kämpade sig över hindrena på höjderna 1.10 och 1.20m.

Ina och Lillstrumpa var så duktiga i 1.20 klassen och plockade hem en 5.e plats.



Nu ligger jag i soffan med datorn på magen och såååå trött efter dagens äventyr.
Måste gå å sova nu...

I lördags var det dags för Julias dop!



Så här fina var hela familjen Björk plus Julias Gudmor.

Påskhelgen...

...sa bara swich så var den borta. full fart har det varit hela helgen så nu behöver jag vara lite ledig  :) Har hunnit med ganska mycket, mitt 30-årsfirande i typen öppet hus för släkten hade vi i lördags och allt vad det innebär i förberedelse och efterdyningar... har varit lite dålig på å blogga men ska försöka skärpa mig lite. Ska installera programmet för kameran på datorn så jag kan blogga i bilder nu när jag fick en sån perfekt kamera av min man!!

återkommer snart...

jag fick tjuvstarta igår...

...med en av mina 30-årspresenter :)
Robert hade köpt en kamera till mig!
Jättefin och alldeles rätt färg!

Olympus Digital Kamera X-15 (8Mpx).
En liten smidig sak som passar för mina behov.
Batterierna var tvungna å ladda i 5 timmar innan användning
så jag har inte provat den än men i eftermiddag när jag kommer hem ska jag göra det.

Tack så mycket Bobo, PUSS!!!

usch vad dålig jag är...

...på att blogga den senaste veckan men det har gått i ett och när man väl får fem minuter över vill man inte sitta framför datorn här solen skiner...

Vad har hänt då jo jobb,jobb och jobb. Massor strul i stallet med bråk i hagen så jag har fått pyssla om min häst lite extra för det slutade med att jag blev tvungen att ha henne inne tors,fre så hon inte skulle bli mer skadad än vad hon redan var med en massa fula sår på benen.

På lördagen var i på hästtävlingar i Vikbolandet. Stålande sol och härligt varmt var det hela dagen.... mums vad skönt att sitta och lapa sol, titta på vackra arbetande hästar och träffa en massa härliga hästmänniskor. Lillis var på hugget, superfin på framridningen men tyckte inte att det var roligt och gå in i ridhuset för att hoppa banan kan vara för att aolen sken ute och hon upplevde att det var svårt att ställa om synen så hon helt enkelt blev lite spänd. Nåväl har man en känslig häst får man vara med om mycket.
Nästa tävling är enbart utomhus så då kanske det passar damen bättre.

Magen växer så det knakar men jag mår så bra hela tiden att man ibland inte tänker på att man faktisktr snart har ett litet nytt liv att ta hand om. Var hos BM i fredags och allt var så bra. Hon mätte min mage och jag prickade kurvan perfekt på pricken. Skönt! Hon tyckte att jag var snyggt gravid och skulle inte lyssna på alla som påstår att jag ser stor ut... Börjar bli rätt påfrestande att få höra det nu hela tiden... snart får jag väl ett utbrott på en person som påpekar det hela tiden. Har så stor lust att bara slänga mig ner på golvet och tjuta och sparka så arg blir jag när han "skämtar" hela tiden om min vikt, mitt klädval, vad jag äter och inte äter...... AAAAAAAAHHHHH!!!!!

Nu fick jag gnälla av mig lite...

Hoppas ni har det bra i solen och tar hand om varandra och säg söta saker till varandra...  :)

Måste säga Grattis till Angela och hennes lilla nyfödda flicka, hoppas allt gick bra och att ni mår bra hela familjen.

KRAM!

RSS 2.0