Fina Lillis

Vi var förra helgen i Tranås på tävling.
Resultatmässigt gick det väl sådär men hon kämpade på ändå.
Snyggast iallafall :)

Bilden är tagen på framridningen.

fina blommor på bild sen min födelsedag


Dessa fina tulpaner i rätt färg fick jag av min jobbarkompisar plus en jättestor rosa prinsesstårta som vi smaskade i oss. Nog för det är några veckor sen nu men jag ville visa blommorna :)
Att jag har fyllt kan ju vara ett minne blått. En evig förnekelse...

Nu har vi beställt och lagt handpenning på vår vagn

Äntligen har vi enats och bestämt oss för en vagn som båda gillar. Så när det fanns ett så här bra erbjudande på hela paketet så slog vi till :)



Vi åkte till Norrköping och babyland där, bara för att det är så mycket bättre service hos dom än här i Linköping. Och så får man ju en liten utflykt också.

En brio sing blev det. Alltiett paket. liggdel sittdel och bilbarnstol samt myggnät och skötväska beställde vi idag. Bilbarnstol hade vi redan en som vi fick köpa av Jonna  men eftersom man fick den gratis med i paketpriset tackar man ju inte nej till en till. Vi har ju två bilar...


Tog den Turkosa eftersom den jag har är helsvart. Kul med något annat. vagnen för övrigt tog vi enbart i helsvart. Mest praktist så.

Anledningen till att det inte blev en Joy som jag hade bestämt mig för innan var att de har varit tvungna att ta tillbaka alla -08:er för att de uppfyllde inte kraven på hjulen fick vi veta idag när vi stod där och funderade på vad vi skulle bestämma oss för en sista gång så valet blev ganska lätt.  :)

RSS 2.0