Hästarna har fått lite mys

Pyntade stallet i söndagskväll. Ska till lite mer framöver med riktigt granris och godis men med hänger vi in nästa helg för att det ska finnas något kvar till julafton! =)image22 

Det är inte bara barn (i alla åldrar) som väntar på julen!

Joppe mitt lilla substitut för småbarn blir väl den i familjen som får mest julklappar i år.  Just i år har jag svårt med att få någon julstämning alls. Den största faktorn är ju vädret men också att jag har lyckats hålla mig borta från shopping yran som pågår för fullt! Men till helgen får jag ta tag i det! Ihop med alla andra sista-minuten shoppare! Förhoppningsvis vet jag då vad jag ska handla så jag bara kan pricka av en inköpslista. Brukar funka!image21 

Joppe ska iallfall få massor leksaker och godis! Det är stor åtgång på båda sakerna för denne lille gosse tycker om att bita sönder sina leksaker till små små små bitar! Helst de mjuka med stoppning. Det ser ut som en snöstorm hemma ibland när han lyckats bita sönder ett litet hål och drar ur stoppning. Men han är supernöjd då och det är svårt att bli arg på honom. Man har ju trots allt gett honom den från början!

idolyra!

Ikväll är det final i globen. Och det måste man ju självklart se! Fast jag kan ju villigt erkänna att duon borde ha sett annorlunda ut än hur den ser ut. Jag hade velat ha Marie och Andreas i final. Den där Amanda borde ha åkt ut redan för länge sedan med sin falska hesa pipa. Hon borde söka till teatern istället för där uppskattar man mer hennes udda beteende... Nä tacka vet jag Marie och hennes stora musikalska kvalité! Hon kommer att bli riktigt stor med rätt stöttning! Hoppas ingen knäcker henne som i stil med Bert Karlsson eller liknande, för hon behöver inte honom för att bli stor stjärna!

image20
Man behöver ju bara se på dom, vem som utstrålar mest "star" och vem som mest ser ut som ett våp!

Jag kommer att rösta på Marie!!

då var det jule-månad!

Snön ligger vit på taken... knarr under skorna... flingorna dalar sakta i ljusets sken... SKITSNACK!
Plusgrader, spöregn och lera,lera,lera....

Försökte tappert få lite julstämmning hemma med adventljusstakar och stjärnor men den dog ut snappt när man kom utanför dörren och fick sig en dusch av piskande kallt underkylt regn... Det blir snabbpromenader med hunden som ogillar vädret lika mycket som jag och hästen ska vi inte tala om. Hon vill inte ens gå ut i sin hage, som brukar vara det bästa som finns i en hästs liv. utevistelse. nä hon trivs i sin box inne i det varma stallet och vill helst ridas i ridhus! Man kan skita ner sig... ursch! :) Ja man kan ju läsa av deras kroppsspråk rätt så tydligt!

Bilen som jag trodde jag skulle få åka till engströms med fixade jag och pappa själva. Det visades sig att en av packningarna vi bytte på torsdagen hade hamnat lite snett så det läckte. Men det ordnade sig. Och vad har vi lärt oss på detta...GÖR OM GÖR RÄTT! :)

RSS 2.0