Borås GP

Ja nu gick det väl inte så bra som vi hade hoppats på i Borås. Lillis kändes inte alls på "hugget" och när hon hoppade hindrena så hoppade hon dom jättestort så hon inte räckte till sen mellan hindrena. Man vill ju att de inte bara hoppar uppåt utan lite framåt också så avståndena mellan hindrena stämmer med hur banan är byggd. Men hon ville mer än vad hon hade ork till så det slutade med uteslutning i båda klasserna. Hon skulle gå imorgon också var det tänkt men hon åker hem idag. Ingen mening med att pressa henne då hon uppenbarligen inte var riktig mogen för en sån här svår tävling.
image86
På den här bilden ser man hur onödigt stort hon hoppar. Och då ska man veta att det är 1.30 högt redan innan :)

Så här på våren händer det en del i kroppen på våra hästar som gör att de tappar ork och energi. Så därför är det viktigt att man hjälper dom med tillskott.
Equistro´s produkter är de bästa tycker jag. Så nu är det nog på tiden att fylla på med lite "pulver".
image87
Och det handlar man självklart hos Maddes risport!
image88


Borås GP i helgen

Lillis ska tävla i helgen. Fick köra henne till norsholm igår eftermiddag så hon kunde åka med i Bellas lastbil eftersom Ina är i Skåne på praktik och åker till Borås därifrån. Så nu klockan 8:00 börjar första klassen och sen är det klasser hela helgen. Lite nervös... :) Det är en riktigt stor tävling och hög svårighetsgrad. Det är så kul att det fungerar så bra med Ina.
image85
Återkommer med resultaten...
Håll tummarna!!

Vi har köpt oss en ny bostad!

Efter många svängar har vi nu äntligen köpt oss en bostad!
En lägenhet i stan. Men hus då undrar ni ju då. Men så här var det.

Vi bor nu i en hyreslägenhet som vi hyr i andrahand under tiden vi letar hus. Nu 1 april så var det dags att förnya kontraktet som går ut då efter ett år. Men det fick vi inte av hyresvärden då de har som policy att inte ha andrahandskontrakt mer än ett år. Även om de lovade oss muntligt för ett år sen att vi kunde få det förlängt ändå så gällde det inte längre. Vi fick svaret. -"det jag sa då gäller inte nu" .... OK?
Efter att samtalat med vår vän Rikard som har förstahandskontraktet på lägenheten och som nu bor i Karlstad kom vi fram till att vi kunde få ta över förstahandskontraktet av honom och att det var ok för honom att "släppa" lägenheten. Så när vi tog kontakt med hyresvärden igen fick vi svaret att det gick inte till på det sättet! -"Jennie och Robert står inte med i "kön".... ARRH!!!! Men vi bor ju för f*n i lägenheten!!! nänä....
Det slutade med att vi inte ville bo kvar och ge bort våra pengar till dom!

Så vi började snabbt beta av hemnets alla "smakfulla" lägenheter i stan och hittade till slut en mycket fräsch trea i Tannefors som vi nu har köpt och kommer att flytta in i till den 1 juli!
Den kommer vi kunna sälja lätt när vi har hittat vårt "drömhus" som vi nu kan leta efter i lugn och ro!

Lagom till man fick lite vårkänslor kom snön...

Ja det kan man ju nästan kalla för aprilväder fast vi är i mars. Nä barmark i stort sett hela vintern och så när man funderar på att byta till sommardäck för att inte slita på vinterdäcken så kommer det en massa snö!!! blä...

Mina ljusglimtar just nu är min nya mp3. Den är så liten och söt . Å så är den rosa!!!
image84

Mina andra är att min häst är såååå duktig tillsammans med Ina. De var i Örebro i helgen och tävlade Div.1 laghoppning och Lillis skötte sig så bra man bara kan med det bästa resultatet i laget. :)  

Nästa tävling är om lite drygt en vecka och då är det tre-dagars GP i Borås!!

Känner mig lite hängig...

Trött i kroppen och ont i huvudet. Känner mig lite febrig också. Inte bra. Får se hur länge man orkar. Men just nu skulle jag vilja krypa ner i sängen med Joppe och Findus.
Dom kan mysa länge med sin "mamma" när vi lägger oss.
Mysfaktor 100.
image82 
image83
Ska det slappas så ska det. Skön stil han har min lille kille...

Min lilla Totto var duktig i helgen!

Och Ina också förstås.
 De tävlade i ånestad både lördagen och söndagen med fina resultat. Lördagen kom hon 3:a i en 1.20 tidshoppning och på söndagen en 1.30 (2 faser) där gick de nolla i grunden och ett skitpet i omhoppningen. En utanför placering. hmmm
Jag är jättenöjd!!
image81

OBS! bilden är från en annan tävling (1.30 i Björkvik 3/2-08)

Nu är jag blond igen.

Efter flera försök hemma med att bleka mitt hår fick jag tillslut gå till frissan för att få hjälp med att fixa till resultatet men nu är jag nöjd. hihi
image78
image79
image80

Måste köpa en ny vardagsrums-matta

Hittade en på EM-möbler som faller mig i smaken. Ska nog åka å titta på den.
image77
Snygg färg, skulle passa jättebra i vårt vardagsrum.
Vill du följa med, Bobo och titta på den?

Oj vad fort denna vecka gick!

Jag har inte hunnit blogga alls! På jobbet har det varit massor, jobbat långa dagar och haft lite svårt att hinna med allt. När jag väl landat hemma har jag somnat :) Rolig livskamrat tycker vissa (inga namn nämnda) men så är det ibland. Men nu är det helg, jobbar åt Madde idag i hennes ridsportsbutik. Det är roligt. Man blir "tyvärr" sugen på massa saker själv när man går här bland hyllorna... Men jag ska inte ha något.
Hade faktiskt en som provred min häst igår. Funka bra tyckte jag även om Lillis kan vara lite svår att hitta knapparna på för nya ryttare. Hoppningen var inga problem iallafall. :) Får se om hon får komma till någon annan som vill satsa lite mer än jag. Dessutom dras jag ju med min knäskada som måste få bli bra först. Så kan jag kanske köpa en ny häst senare.

Melodifestivalen ikväll igen. Måste säga att jag ser mest fram emot Björn. Vad ska han kontra med efter sitt framträdande förra veckan.
Se till att ha gått på toa innan bara så ni inte kissar på er av all skratt!!!


RSS 2.0